Integraal Service Model

Procure-IT helpt u niet alleen te ontdekken waar u nog beter kunt presteren. We kunnen deze verbeteringen ook voor u doorvoeren met een blijvend resultaat.

In eerste instantie dient sourcing als een strategisch vraagstuk te worden beschouwd. Procure-IT adviseert haar opdrachtgevers dan ook onafhankelijk, objectief en professioneel over de te kiezen ICT-inkoopstrategie, natuurlijk als afgeleide van uw organisatie- en ICT-strategie.

De uitvoering van sourcingsvraagstukken van Procure-IT richt zich op het maken van de juiste keuzes voor de levering van producten en diensten, het (her)selecteren van de juiste partijen, transities en implementaties, het organiseren van een optimale samenwerking tussen de eigen organisatie en leveranciers en afgestemd met de in- en externe gebruikers van uw organisatie.

Dit kan door het verbeteren van de organisatie met advies of projecten en ook door op specialistische posities versterken van de opdrachtgever.

Al onze diensten zijn gebaseerd op het Integraal Service Model™:

ict-inkoophuis

Naast de sourcingsvraag richt Procure-IT zich ook op het afsluiten van nieuwe ICT-contracten of heronderhandeling van bestaande ICT-contracten. Ook de transitiefase en het proces erna zijn van cruciaal belang. De transitie van dienstverlening is namelijk de meest kritische fase bij sourcing. Er dient zorg gedragen te worden voor een niet verstorende overgang in de bedrijfsvoering, regie en leveranciers. De implementatie en inrichting van de demand- en supply kant is een kritische succesfactor. Het succes wordt immers bepaald door de medewerkers die er mee werken. Onze medewerkers werken voor u aan een blijvend resultaat.

Nieuws

8 Redenen waarom de inkoop van ICT anders is dan van pennen en potloden

11-11-2015 | Joost Lucassen, Procure-IT

Het lijkt misschien logisch, de inkoop van ICT is niet hetzelfde als inkopen van pennen en potloden. Maar waarom eigenlijk? Hoe komt het dat je ICT inkoop niet hetzelfde kunt benaderen als het inkopen van pennen? Hieronder acht redenen.

Lees meer...

Privacy & VoorwaardenDisclaimer | Sitemap | © Procure-IT - Powered by Emeritor logo