ICT Sourcing

Sourcing is een van de activiteiten die door onze experts worden uitgevoerd. Of het nu om outsourcing, insourcing, backsourcing gaat, door onze jarenlange ervaring in het ICT inkoopvakgebied, zijn wij als geen ander in staat u hierin professioneel te adviseren en begeleiden.
Procure-IT kent de ICT-markt, de veranderde technologie en de ontwikkelingen die van invloed zijn op de strategische en tactische keuzes voor de ICT-omgeving.

De aanpak van Procure-IT kenmerkt zich door de vorming van een multifunctioneel team met zowel technische mensen als met de gebruikersorganisatie en medewerkers die betrokken zijn bij Informatiebeveiliging, Service Level management of IT security. Bij ICT sourcing zal ook altijd ruime aandacht moeten worden besteed aan de regieorganisatie bij de opdrachtgever. Zonder goede regieorganisatie zal ICT outsourcing altijd mislukken.

De uiteindelijke "deliverable" van een sourcingsproject is een gebalanceerd contract inclusief SLA's en eventueel DAP's. Dat kan alleen maar als we vanaf het allereerste begin zorgen dat iedereen kwalitatief en tijdig de juiste en volledige informatie aanlevert.

Vraag informatie aan

Nieuws

8 Redenen waarom de inkoop van ICT anders is dan van pennen en potloden

11-11-2015 | Joost Lucassen, Procure-IT

Het lijkt misschien logisch, de inkoop van ICT is niet hetzelfde als inkopen van pennen en potloden. Maar waarom eigenlijk? Hoe komt het dat je ICT inkoop niet hetzelfde kunt benaderen als het inkopen van pennen? Hieronder acht redenen.

Lees meer...

Privacy & VoorwaardenDisclaimer | Sitemap | © Procure-IT - Powered by Emeritor logo