Private opdrachtgevers

Procurement in de private sector ontwikkelt zich zeer snel. Bedrijven ervaren dat procurement en inkoop toenemend het succes van de onderneming bepalen. Inkoopquotes variëren rond de 50% en leveringen zijn in toenemende mate een risico voor de bedrijfscontinuïteit.
Binnen de financiële wereld is risicomanagement van doorslaggevend belang en procurement speelt een grote rol. Continuïteit borgen in leverancierscontracten is een vak apart. De eisen zijn helder:

  • Compliancy in scherpe regelgeving, zoals SOX, Basel2, IFRS en corporate governance zoals vastgelegd in de code Tabaksblat;
  • Internationale oriëntatie en globalisering.

Wij helpen bij de opzet en uitvoering van end to end procurement en zijn met name gespecialiseerd in ICT, de gehele organisatie ondersteunend. ICT-procurement is vaak complex en daarin vindt Procure-IT haar unique selling point.
Voor ons is uw complexe uitdaging dagelijkse werk. Denk hierbij aan contractonderhandelingen die u eens in de drie jaar voert, terwijl wij er tientallen vergelijkbare per kwartaal verzorgen.

Nieuws

8 Redenen waarom de inkoop van ICT anders is dan van pennen en potloden

11-11-2015 | Joost Lucassen, Procure-IT

Het lijkt misschien logisch, de inkoop van ICT is niet hetzelfde als inkopen van pennen en potloden. Maar waarom eigenlijk? Hoe komt het dat je ICT inkoop niet hetzelfde kunt benaderen als het inkopen van pennen? Hieronder acht redenen.

Lees meer...

Privacy & VoorwaardenDisclaimer | Sitemap | © Procure-IT - Powered by Emeritor logo