Procure-IT breidt uit met Junior ICT Inkoopadviseur

03-12-2014 | Procure-IT, Nieuwkoop

Jasper van TeteringJasper van Tetering (32) treedt in dienst als Junior ICT Inkoopadviseur met een specialisatie op gebied van Software. Voorafgaand aan deze nieuwe uitdaging was hij werkzaam bij Insight Enterprises als Pre-Sales Consultant Virtualisatie. Zijn werkzaamheden concentreerden zich voornamelijk op het adviseren van klanten en hun licentiepositie en compliancy op het gebied van virtualisatie.

Als Junior ICT Inkoopadviseur van Procure-IT gaat Jasper zich vooral richten op het analyseren en inventariseren van de behoefte op het gebied van softwareapplicaties bij klanten. Daarnaast zal hij klanten adviseren bij het aanschaffen van deze software, het opstellen van offerteaanvragen en bijstaan bij contractonderhandelingen om te komen tot kostenbesparing. Dit alles zonder de compliancy regels en gebruiksrechten uit het oog te verliezen.

Als één van de belangrijkste redenen waarom Jasper gekozen heeft voor Procure-IT, is dat hij hier in staat gesteld wordt om klanten goed te adviseren op het gebied van software en om ze bij te staan in de jungle waaruit software licentiëring tegenwoordig bestaat. Jasper wil de klant helpen dit web te ontrafelen en samen met de klant bij te dragen aan het professionaliseren van hun inkoopproces.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Privacy & VoorwaardenDisclaimer | Sitemap | © Procure-IT - Powered by Emeritor logo