Procure-IT en NVB tegen cybercrime

27-05-2011 | Door: Procure-IT

Nederlande Vereniging van BankenProcure-IT heeft met de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) een raamovereenkomst getekend betreffende het leveren van IT-procurement advies. Aandachtsgebieden zijn o.a. Betalingsverkeer en Criminaliteitsbestrijding.

Recentelijk heeft Procure-IT advies verleend aan de NVB tijdens de totstandkoming van raamovereenkomsten met leveranciers van beveiligingsproducten en –diensten. De leden van de NVB kunnen van deze raamovereenkomsten gebruik maken. Bij implementatie van een dergelijke overeenkomst door een lid van de NVB zal Procure-IT advies en ondersteuning bieden.

Deze werkwijze biedt diverse voordelen:
De leden van de NVB hoeven niet ieder separaat een inkooptraject uit te voeren voor producten en diensten waar de NVB een raamovereenkomst voor heeft afgesloten;
Door bundeling van volume en producten is een synergie voordeel behaald waar alle leden van de NVB van kunnen profiteren, waarbij elk lid nog steeds de mogelijkheid heeft om specifieke additionele opties te kiezen.
Procure-IT is betrokken geweest bij de totstandkoming van de NVB-raamovereenkomsten met de leveranciers.

Procure-IT kent de materie en de leveranciers en kan daardoor snel schakelen bij implementatie van een overeenkomst door een van de NVB-leden. De NVB-leden hoeven ook voor deze ondersteuning niet meer zelf te onderhandelen, de voorwaarden en tarieven met Procure-IT zijn reeds vastgelegd door de NVB.
De leden van de NVB kunnen middels de aanwezige raamovereenkomsten profiteren van schaalvoordelen, aanwezige kennis en kunde van Procure-IT en een kortere time-to-market bij aanschaf en implementatie; kortom een aanzienlijke besparing in tijd en geld.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Privacy & VoorwaardenDisclaimer | Sitemap | © Procure-IT - Powered by Emeritor logo