Historie

Op 1 juni 1998 is Procure-IT van start gegaan. Vanaf dat moment is Procure-IT een volledig zelfstandige en volstrekt onafhankelijke organisatie. Een waarde die wij koesteren! Procure-IT is inmiddels uitgegroeid tot een expertorganisatie van naam op het gebied van ICT inkoop, inkoopverbeterprogramma’s en Europees aanbesteden.

Procure-IT is in 2009 onderdeel geworden van inkoopdienstverlener Emeritor. Bij elkaar circa 100 medewerkers. Kennis en ervaring wordt onderling gedeeld en in voorkomende gevallen worden vraagstukken gezamenlijk opgepakt. Aanpak en methodieken zijn hetzelfde, wel ieder op de eigen vakgebieden. Samenwerking is gericht op synergievoordelen en efficiency.  Procure-IT en Emeritor hebben hun kantoren naast elkaar in Nieuwkoop waar de ook gemeenschappelijke back-office is gevestigd.

Nieuws

8 Redenen waarom de inkoop van ICT anders is dan van pennen en potloden

11-11-2015 | Joost Lucassen, Procure-IT

Het lijkt misschien logisch, de inkoop van ICT is niet hetzelfde als inkopen van pennen en potloden. Maar waarom eigenlijk? Hoe komt het dat je ICT inkoop niet hetzelfde kunt benaderen als het inkopen van pennen? Hieronder acht redenen.

Lees meer...

Privacy & VoorwaardenDisclaimer | Sitemap | © Procure-IT - Powered by Emeritor logo