Onze medewerkers

Medewerkers van Procure-IT werken nauw samen met de medewerkers van Emeritor. Bij elkaar zijn Procure-IT en Emeritor circa 100 medewerkers groot. Kennis en ervaring wordt onderling gedeeld en in voorkomende gevallen worden vraagstukken gezamenlijk opgepakt. Aanpak en methodieken zijn hetzelfde, wel ieder op de eigen vakgebieden. Samenwerking is gericht op synergievoordelen en efficiency. Procure-IT en Emeritor hebben hun kantoren naast elkaar in Nieuwkoop waar de ook gemeenschappelijke back-office is gevestigd.

Onze adviseurs hebben allen een HBO of Academische opleiding en een lange ervaring in de ICT. Zij zijn snel in staat te herkennen waar organisaties nog beter kunnen presteren en hoe ICT inkoopvraagstukken moeten worden aangepakt. We gebruiken benchmarking en best practices, bewezen methoden en modellen. en zelf ontwikkelde scans. Door onze jarenlange ervaring realiseren onze medewerkers met uw huidige- en toekomstige leveranciers de beste resultaten.

Onze medewerkers weten de omgeving te stimulerenen worden geaccepteerd als leidinggevende en adviseur. Met een praktische en doelgerichte aanpak werken wij snel naar de juiste oplossing toe.

Nieuws

8 Redenen waarom de inkoop van ICT anders is dan van pennen en potloden

11-11-2015 | Joost Lucassen, Procure-IT

Het lijkt misschien logisch, de inkoop van ICT is niet hetzelfde als inkopen van pennen en potloden. Maar waarom eigenlijk? Hoe komt het dat je ICT inkoop niet hetzelfde kunt benaderen als het inkopen van pennen? Hieronder acht redenen.

Lees meer...

Privacy & VoorwaardenDisclaimer | Sitemap | © Procure-IT - Powered by Emeritor logo