Onze aanpak

Onze aanpak is praktisch, gericht op verbetering en kostenbeheersing, en gebaseerd op het Integraal Service Model. We voeren ICT-inkoopprojecten uit om daarmee ook de werkwijzen en de organisatie te verbeteren:

Elke opdracht start bij voorkeur met een Scan-IT™. Deze methodiek is een combinatie van Spend-IT™, Contract-IT™, Licence-IT™, Process-IT™ en Source-IT™. Door alle informatie te verzamelen, te analyseren en de content in de gewenste context te plaatsen, wordt een totaalbeeld gepresenteerd dat uniek is en de ICT-inkoopstrategie afstemt op de ICT-strategie.

Organisaties krijgen zo inzicht in de uitgaven en de kwaliteit van de inkoopfunctie en de bijbehorende processen.

Procure-IT neemt alle relevante inkooppakketen onder de loep, meestal door ze opnieuw te sourcen. Wij bieden specialistische inkoopkennis in meerdere domeinen: hardware, software, telecom en diensten.

Tegelijkertijd zorgen we voor structurele verbetering en borging, bijvoorbeeld met het inrichten van de demand- en supply organisatie, de opzet van contractimplementatie en -beheer en het opzetten en uitvoeren van Service Level Management en Agreements (SLA).

Alle diensten worden ook apart aangeboden, bijvoorbeeld het alleen aanbesteden van één enkel onderdeel van de ICT infrastrcutuur. Samen vormen ze in voorkomende gevallen een organisatiebreed inkoopverbeterprogramma. Met onze staat van dienst en uitstekende referenties verzekert u zich ervan dat wij in enkele maanden uw organisatie substantiële verbeteringen en besparingen brengen.

Lees meer over het Integraal Service Model.

Nieuws

8 Redenen waarom de inkoop van ICT anders is dan van pennen en potloden

11-11-2015 | Joost Lucassen, Procure-IT

Het lijkt misschien logisch, de inkoop van ICT is niet hetzelfde als inkopen van pennen en potloden. Maar waarom eigenlijk? Hoe komt het dat je ICT inkoop niet hetzelfde kunt benaderen als het inkopen van pennen? Hieronder acht redenen.

Lees meer...

Privacy & VoorwaardenDisclaimer | Sitemap | © Procure-IT - Powered by Emeritor logo