Source-IT

Source-IT richt zich op het bepalen van de sourcingsstrategie. De medewerkers van Procure-IT kennen de leveranciersmarkt, kennen de kritische succesfactoren en adviseren objectief, onafhankelijk en professioneel om tot een effectieve sourcingstrategie te komen.

De ICT-inkoopstrategie bepaalt de uitgangspunten voor het inkoopproces van een opdracht. Procure-IT maakt samen met uw organisatie een analyse van de markt en van de behoefte. Deze analyse, het organisatie- en inkoopbeleid en de inkoopvoorwaarden zijn richtinggevend voor de te formuleren ICT-inkoopstrategie. De geformuleerde ICT-inkoopstrategie draagt zorg voor een optimale sourcing die aansluit op de bedrijfsstrategie. Bij het uitvoeren van een sourcingsvraagstuk en de daarbij te maken keuzes is de gekozen strategie leidend. Procure-IT maak bij Source-IT gebruik van de inkoopmaturityscan van Emeritor.

Source-IT™ kan als separate dienst worden afgenomen  of als onderdeel van de geïntegreerde dienst Scan-IT™. Scan-IT™ bestaat uit de volgende deelgebieden:

Informatie aanvragen

Privacy & VoorwaardenDisclaimer | Sitemap | © Procure-IT - Powered by Emeritor logo