Onafhankelijke ICT inkoopdienstverlener

Procure-IT - Sourcing Professionals

Procure-IT is ruim 15 jaar een onafhankelijke dienstverlener gespecialiseerd in advies voor de inkoop van ICT-hardware, -software en -diensten voor zowel private- als publieke organisaties.

Onze consultants hebben een ICT-achtergrond en vele jaren inkoopervaring. Zij begrijpen de complexe materie van ICT en zijn ervaren ICT-gesprekspartners zowel voor het management, voor de werkvloer als voor leveranciers. Kern van onze werkzaamheden is inkoopmanagement, contractmanagement en leveranciersmanagement, zowel voor de publieke als private sector. Pragmatisch en to the point.

Onze werkzaamheden beslaan het uitvoeren van ICT-inkoopverbeterprogramma's, adviseren en begeleiden bij (Europese) ICT aanbestedingen, interim-management, uitvoeren van scan’s en benchmarks, het opstellen van tactische inkoopplannen, ICT-contracten en SLA's. Onze specifieke IT-scans richten zich op de ICT-spend, de ICT-contracten, licentiegebruik en de ICT-inkoopprocessen.

De ICT-wereld verandert in een razend snel tempo, waarbij nieuwe technologieën en diensten vragen om nieuwe ICT-inkoopstrategieën en ICT-contracten met SLA’s en KPI’s.
Dat begrijpen wij als geen ander. Cloudcomputing, tablets, BYOD, virtualisatie, complexe licentiestructuren, 4G, allemaal zaken die van invloed zijn op de inkoopbehoefte en op scoping, pricing, afrekenmodellen, etc.

Procure-IT vertaalt samen met uw ICT-specialisten en gebruikersorganisatie in crossfunctionele teams deze inkoopbehoefte naar heldere, technische en functionele specificaties. Advisering en inkoopbegeleiding op basis van concrete plannen van aanpak. Offerteaanvragen , ICT-contracten met SLA's en ICT-categorie/verbeterplannen als onderdeel van een inkoopverbeterprogramma. Deze zijn in combinatie met onze scans de basis voor besparingen en verbeteringen.

Nieuws

8 Redenen waarom de inkoop van ICT anders is dan van pennen en potloden

11-11-2015 | Joost Lucassen, Procure-IT

Het lijkt misschien logisch, de inkoop van ICT is niet hetzelfde als inkopen van pennen en potloden. Maar waarom eigenlijk? Hoe komt het dat je ICT inkoop niet hetzelfde kunt benaderen als het inkopen van pennen? Hieronder acht redenen.

Lees meer...

Privacy & VoorwaardenDisclaimer | Sitemap | © Procure-IT - Powered by Emeritor logo