Strategie

Procure-IT is met haar diensten actief op de Nederlandse markt. Wij bieden een totaalpakket aan ICT-inkoopoplossingen vanuit een geïntegreerde en pragmatische aanpak. Procure-IT heeft gekwalificeerde medewerkers met een hoog kennis- en praktisch toepassingsniveau, die op een efficiënte en effectieve wijze werken in het kader van de totale integrale kosten. Door een praktische en doelgerichte aanpak werken wij snel naar de juiste oplossing toe.

Procure-IT biedt ICT-inkoopdiensten als onderdeel van totale inkoopverbeterprogramma's of op project- en detacheringsbasis. Procure-IT werkt nauw samen met inkoopdienstverlener Emeritor. Kennis en ervaring wordt onderling gedeeld en in voorkomende gevallen worden vraagstukken gezamenlijk opgepakt. Aanpak en methodieken zijn hetzelfde, wel ieder op de eigen vakgebieden. Samenwerking is gericht op synergievoordelen en efficiency.

Nieuws

8 Redenen waarom de inkoop van ICT anders is dan van pennen en potloden

11-11-2015 | Joost Lucassen, Procure-IT

Het lijkt misschien logisch, de inkoop van ICT is niet hetzelfde als inkopen van pennen en potloden. Maar waarom eigenlijk? Hoe komt het dat je ICT inkoop niet hetzelfde kunt benaderen als het inkopen van pennen? Hieronder acht redenen.

Lees meer...

Privacy & VoorwaardenDisclaimer | Sitemap | © Procure-IT - Powered by Emeritor logo